[contact-form-7 id=”553″ title=Track Your Order”] [contact-form-7 id=”295″ title=Contact form 1″]
[supsystic-form id=11] [ctct form=”0″]

Pita bisa diparut kanthi gampang lan lancar
Pita sing dicukur lan nggulung bebarengan
Uga bisa ditrapake ing pita laminasi
Blade digawe kanthi interval sing ora rata, efek kriting pinunjul.

Bungkus kadho: Gawe busur unik ing ndhuwur saiki
Dekorasi kanggo Pesta, Ulang taun, Natal, Taun Anyar, Mantenan, lsp.
Insert ribbon with shredder, slip ribbon from right to left between the metal teeth of shredder.
Then, keep the pressure on the shredder with your hand and slide it firmly down.
Curling lan shredding ing SATU GAMPANG GAMPANG!
–1. Lebokake pita nganggo curler ing tangan tengen(Jeneng Bolis madhep).
–2. Miringake jeneng Bolis saka sampeyan.
–3. Sing narik alon!Pita ditekuk lan dipotong kanthi otomatis!
Honstar`s professional and aspiring team dedicated in research & develop, adding new elements and combinations of materials in the hope to provide more diverse and innovative packaging materials and solutions,and has made a number of milestones in designing lots of new styles of ribbon bow for our customers.Honstar is also a dialogue and communicate platform,and product ideas come from customers, we design and manufacture, we share profit.