Направете специјални ефекти од лента за вашето пакување / Подароци со RSPAC™ Ribbon Shredder!!!

RSPAC™ Алатка за уништување ленти е најкомплетна и најдоверлива Комплет со алатки за навивање и распарчување на пазарот.

Купете денес!
Алатка за виткање за уништување на лента
Алатка за уништување ленти за пакување подароци
Алатка за сплитер на лента
Лента за виткање уништувач
Poly Curling Ribbon Bows Ribbon Shredder and Curler Tools for Gift Wrapping
RSPAC-Poly виткање лента за уништување и алат за виткање за пакување подароци

Ние сме посветени на нашите корисници & Производи

Едноставно кажано, ние напредуваме во правењето RSPAC™ Уништувач на ленти, најкомплетните и најдоверливи алатки за пакување подароци на пазарот.

В.капа е лента уништувач?
Уривач на лента, исто така се нарекува лента за виткање,лента за сечење,панделка мини алатка за сечење,лента за мини машина за сечење, или разделувач на лента.

 • Станува збор за уред за виткање и дробење панделки изработен од пластика и со ред пластични или печатени метални заби со соодветен број и должина поставени во горната вилица на алатот..
 • На пазарот има повеќе видови на украсни ленти за уништување,како: уништувач на панделки со метални заби,уништувач на ленти и виткач,ленти сплитер со пластични заби,двострана лента за уништување и алатки за виткање,лента за сечење,панделка машина за сечење хартија,Алатка за виткање со уништувач на лента,итн.
 • И долната вилица на алатот со отвор за прифаќање на пружината држач.
 • Рачно ракувана алатка за елиминирање на мачната работа и времето потребно за сечење и виткање лента со ножици за да се направи подекоративна,со притискање на горната и долната вилица, потоа едноставно повлечете ја лентата низ алатот.
 • Дизајниран е за пресекување материјал од поли ленти со прва широчина во мноштво ленти со помала ширина што опфаќаат,потоа навивам за декоративна завршница. како што се користат на пакувања за пакување подароци и Полнење, каде што влакно од лента може да се направи украсно со неговата употреба.

Дознајте повеќе детали>>

Алатка за виткање за уништување на лента (Двојно)

Неверојатна алатка за уништување ленти за видео во Обединетото кралство со Full HD 1080p | Honstar Gift Wrapping Co., Ltd.

Неверојатни алатки помагаат да се создадат уникатни подароци & Изненадување

 • Неверојатни алатки помагаат да се создадат уникатни подароци & Изненадување
 • Мала големина и мала тежина за лесно држење и користење
 • Неверојатно “забите” на уништувач за едно лесно влечење
 • За украсување на Божиќниот подарок одозгора со уникатен ефект на виткање и отскокнувачка лента
 • Да се ​​направат коцки за кошница со велигденски јајца или било кое друго полнење за подароци
 • Поделете ја лентата на конци од балон за роденден или свадба
 • Ние ги нудиме најкомплетните и најверодостојните уништувачи на ленти на пазарот
RSPAC лента за уништување на виткање алатка со метални заби на сечилото за виткање лента,Алатки за пакување подароци за подароци

Во текот на 70,000 Корисници, Ајде да видиме што некои имаат да кажат?

Ние ги сакаме нашите корисници и сме целосно посветени да ја одржуваме нивната доверба
нудејќи неверојатни производи и извонредна поддршка по продажбата!

Прекрасно!!!!!!!!!!!!!!Убедливо најдобриот уништувач што некогаш сум го користел. Силно препорачуваме. Вие повеќе нема да се плашите од уништување кога ќе го направите своето завиткување.
Eraералд Адамсон
Јас сум многу задоволен од перформансите на производот и брзата испорака! Јас дефинитивно го препорачувам производот и трговецот.
Лурдс С..
Работи одлично. Само следете ги советите од другите прегледи и …Работи одлично. Само следете ги советите од другите прегледи и ставете “забите” на шредер на врвот на лентата.
Лила Спрадлинг
Купете сега

RSPAC Ribbon Shredder е најпопуларниот комплет за виткање и уништување за завиткување подароци! Ние сме Фабриката!!

Дојдете со прекрасни карактеристики, премиум „заби“ за влечење, светли бои, Опции за различни стилови & многу повеќе!
Купете сега