Pushimet janë një sezon emocionuese dhe e Krishtlindjeve është edhe më e mrekullueshme me shkëmbimin e dhuratave për familjen dhe miqtë. Gifts bëjë të gjithë të parashikojnë pushimet me gëzim.
Në shtëpinë time, ne nuk do të vetëm të blerë dhurata, ne gjithashtu të marrë mbështjellës dhuratë shumë seriozisht. Blerja e një dhuratë dhe prezantimin e tij për një mik apo të dashur janë dy gjëra të ndryshme. Mënyrë që ju të përfundojë pika tuaj të zgjedhur kontribuon në atë që e bën të veçantë dhe konsiderohet një dhuratë.
Që ne jemi në sezonin e festave, Unë kam tërhequr së bashku një udhëzues për gifting nga blerjen e artikuj për të gjetur mjetet e përsosur për të përfunduar ato. Lexo më të dini 6 duhet të ketë mjetet për mbështjellës dhuratë e Krishtlindjeve.

 1. Dhurata në vetvete
  Dhurata është pika kryesore në tryezë. Të siguruar se ajo është zgjedhur me kujdes dhe të përshtatshme për mik apo të dashur. Një tip klasik me dhurata zgjedhjen është për të gjetur diçka që marrësi ka nevojë ose dashuron.
 2. Letër ambalazhi
  Këto janë një element thelbësor në mbështjellës dhuratë. Thjesht duke parë letrat ngjyra mbështjellës encasing një objekt rrit gëzim i sezonit. letra ambalazhi vijnë në disa ngjyra të gjallë, modelet e papritura ose printime, dhe lloje të tilla si ngjyra të forta, i kalitur, ose letra ambalazhi ind.
 3. Scissors ose shears
  mbështjellës dhuratë pa një palë të mprehtë, gërshërë përdorshme ose gërshërë të mëdha mund të jetë frustruese. A nuk e marrin ato për të dhënë. Merrni një për mbështjellës tuaj dhuratë këtë sezon.
 4. Shirita dhe harqet
  Shirita dhe harqet janë një duhet të ketë accessory për mbështjellës dhuratë e çdo lloji. Ata vijnë në dizajne kreative, ngjyra me shkëlqim metalike, gjatesite, widths, dhe kështu me radhë. Nuk ka fund të ndryshme me shirita dhe harqet dhe bukurisë që ata shtojnë mbështjellës dhuratë është vetëm aq e ndryshme. Get shumëllojshmëri tuaj të shirita dhe harqet këtu.
 5. shirit
  shirit mirë ole nuk mund të lihet anash gjatë mbështjellës dhuratë. Tape vjen në dispozicion për situata të tmerrshme dhe ofron një mënyrë të shpejtë se në çdo kohë.
 6. Ribbon Shredder
  duke i dhënë dhuratë është mbi të gjitha krijimtarinë nga zemra. Për të arritur këtë ju duhet një mjet po aq të reja të tilla si fjongo shredder. Ky mjet ju ndihmon të copë shirita të lehtë dhe pa probleme. Ajo shton erëz shtesë për planet tuaja për harqet dhe ide të tjera. Ajo është mjet i përsosur për mbështjellës dhuratë e çdo rast. Ju mund të merrni një shredder portativ fjongo të drejtë këtu.

Le të bëjë mbështjellës dhuratë të bukur dhe të veçantë këtë sezon. Gëzuar festat!