Blog

shtëpi/Blog

6 Duhet të ketë dhe Vegla Materiale për mbështjellës Krishtlindjeve dhuratë në 2019

nga |2 janar, 2019|Kategoritë: Uncategorized|

Pushimet janë një sezon emocionuese dhe e Krishtlindjeve është edhe më e mrekullueshme me shkëmbimin e dhuratave për familjen dhe miqtë. Gifts bëjë të gjithë të parashikojnë pushimet me gëzim. Në shtëpinë time, ne nuk bëjmë vetëm [...]

Comments Off në 6 Duhet të ketë dhe Vegla Materiale për mbështjellës Krishtlindjeve dhuratë në 2019

Ide Artizanatit me fjongo Shredder – Si për të bërë Lule Ribbon – Projektet artizanale

nga |11 janar, 2018|Kategoritë: Dhurata përfundojë ide|

Pershendetje te gjitheve! Unë dua të ndaj me ju këto tmerrshëm fjongo shredder që kam gjetur në www.ribbon-shredder.com Ata janë kaq të lehtë për t'u përdorur dhe ata patjetër bëjnë dhurata e mia dal nga pjesa tjetër! Nëse kjo është [...]

Comments Off në Ide Artizanatit me fjongo Shredder – Si për të bërë Lule Ribbon – Projektet artizanale

Ide për mbështjellës dhuratë: Si të përfundojë dhuratat tuaja këtë Krishtlindje

nga |8 shtator, 2017|Kategoritë: Uncategorized|

Nëse ne shikojmë оut për mоѕt dіffеrеnt gіftѕ, atëherë pse dhuratë nоt përfundojë thеm dіffеrеntlу tоо? Dhuratë wrarring iѕ aѕ imrortant aѕ ѕelesting Dhurata më e përshtatshme. A gіft i mbështjellë tregon еffоrtѕ e personit [...]

Comments Off në Ide për mbështjellës dhuratë: Si të përfundojë dhuratat tuaja këtë Krishtlindje

Si të krijoni një Dynamic Ribbon Shredder Flowers Bow?

nga |31 korrik, 2017|Kategoritë: 2017-2, Si të|Tags: , , , , , , , |

Çfarë është Ribbon Shredder Flowers? Dhe si për të krijuar një lule Përkuluni Ribbon Dinamik Shredder? Ju do të duhet Ribbon stripper- (www.ribbon-shredder.com) poliestër fjongo - 2〃i gjerë (dy ngjyra fakultative)(Baskets County) Double-njëanshëm kasetë Scissors qarta shirit A moderne [...]

Comments Off në Si të krijoni një Dynamic Ribbon Shredder Flowers Bow?