Çfarë është Ribbon Shredder Flowers? And how to Create a Dynamic Ribbon Shredder flower Bow?how to make a shredder ribbon bow,Paper Shredder Tools,gift packing ideas

You Will Need

  • Ribbon stripper
  • (www.ribbon-shredder.com)
    poliestër fjongo – 2〃i gjerë
    (dy ngjyra fakultative)(Baskets County)
  • Double-sided tape
  • Clear tape
  • Scissors
A modern twist to bow making
with our amazing fjongo nxjerrje mjet,
no gift wrapper should be
without this. In this project you
will learn how to make a fantastic intricately cut bow.

Step 1:
Cut three stripes of each colour of the ribbon measuring approximately
15cm/6〃 long. You can make this bow with on ribbon colour.

Step 2:
Leave approximately 2cm/1〃 on each side.
Place the first ribbon strip in between the teeth of the ribbon stripper.

Apply even force on the stripper and strip the ribbon
do not strip the ribbon off the end.
Gift Wrap Culring Ribbon Strippers, Ribbon Shredder Curler Tool për dhurata Duke përfunduar

TIP – Butësisht tërheqje shiritin në fjongo shredder për të siguruar fjongo isn `t copëtuar
deri në fund.

Step 3:
Përsëriteni të njëjtën gjë nga të gjitha gjashtë shirita të shiritit.

Step 4:
Dele shiritin hoqi në gjysmë dhe kthesë shiritin në bazë. ky vullnet
krijuar një efekt të bukur lule.
Ribbon Stripper bigudi Tools,Ribbon Curler,Ribbon Shredder,Ribbon Splitter Tool

Step 5:
Aplikoni kasetë të qartë në bazë të shiritit për të krijuar një rrjedhin të fortë.
Aplikoni dy anë kasetë rreth rrjedhin dhe për të hequr mbështetjen.

Step 6: Take another piece of stripped ribbon fold in half and wind around
the double-sided tape. Apply clear tape to the stem.
Shred and Curl Ribbon,Ribbon Shredder,Ribbon Stripper,Custom Gift Packing Ideas
Repeat the process with the remainder stripped ribbons and finish off with
double-sided tape.

Step 7:
Take a strip of ribbon approximately 15cm/6〃long and strip all the way off
the end creating thin strips of ribbon.

Step 8:
Twist the shredded ribbon strip around the double-sided tape and finally secure
with clear tape.

Step 9:
Make a small cut at the base of the ribbon stem. Ensure the cut is small,
do not cut too deep and gently pull apart, do not split the ribbon too deep.Christmas Gift Wrap Best Ribbon Shredder Curler Tool for Gift Wrapping Ideas