[kontakt-formë-7 ID =”553″ title =”Track porosinë tuaj”] [kontakt-formë-7 ID =”295″ title =”Forma e Kontaktit 1″]
[supsystic-formë ID = 11] [Forma ctct =”0″]

Ribbon mund të jetë i copëtuar lehtë dhe pa probleme
Shred dhe fjongo curl në të njëjtën kohë
Mund të aplikohet në fjongo petëzuar gjithashtu
Blade përbërë me intervale të pabarabartë, Efekti i shquar kaçurrel.

mbështjellës dhuratë: Bëni hark të veçantë në krye të tashmen
Dekorimi për Partinë, ditëlindje, Krishtlindje, Viti i Ri, martesë, etj.
Fut fjongo me shredder, shqip fjongo nga djathta në të majtë në mes të dhëmbëve metalike të shredder.
atëherë, të mbajtur presionin mbi shredder me dorën tuaj dhe rrëshqitje atë në mënyrë të vendosur poshtë.
Curling dhe shredding në një tërheqje EASY!
–1. Fut fjongo me bigudi në të djathtën tënde(Emri Bolis përballet deri).
–2. Anim emrin Bolis larg nga ju.
–3. Ngadalë tërheq!Shiriti i bëni dhe copë automatikisht!
Honstar`s professional and aspiring team dedicated in research & zhvilloj, duke shtuar elemente të reja dhe kombinimet e materialeve me shpresën për të siguruar më shumë materiale të ndryshme dhe inovative paketimit dhe zgjidhjet,and has made a number of milestones in designing lots of new styles of ribbon bow for our customers.Honstar is also a dialogue and communicate platform,dhe idetë e produktit vijnë nga konsumatorët, Ne projektimin dhe prodhimin, ne ndajmë fitimin.