FAQ.

Honstar Ribbon Shredder is an easy-to-use, dhe dashuri, produkt, ne e dimë se ju jeni i detyruar të ketë disa pyetje. Ja ku ne përpjekje për t'iu përgjigjur atyre. Nëse ju keni një pyetje më specifike që ju duhet përgjigje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Të gjitha pyetjet, dhe komplimentet, janë të mirëpritur.

pyetjet.

përgjigjet.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Çfarë lloj fjongo bën shredder punon në?
Mjet ynë shredder vepra të mëdha në shirita Polypropylene.
Sidomos për fjongo jo-petëzuar, si solid, shirita shtypjen. Dhe në qoftë se keni nevojë për të gris fjongo laminuar, për shembull holograf, metalik, shirita ylbertë, Ne mirësi do të rekomandojë dritë jeshile me stil dhëmbët metalike.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Çfarë bën termin tuaj të dërgesës?
Ne anije urdhra nëpërmjet USPS, Ne do të ju dërgoj një email me dërgesë numrin tuaj të përcjelljes pasi porosia juaj ka qenë i përpunuar. Urdhërat e pranuara pas 2pm EST zakonisht do të anijes një ditë më pas të biznesit (Mon-Sun).

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
A ka ndonjë qasje tjetër të urdhërojë fjongo shredder?
po, ne shesim në Amazon, Ebay dhe Etsy. Mësoni më shumë dhe për të marrë lidhjen tonë.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
A anije tuaj shredder jashtë SHBA?
po, ne shesim të gjithë botën.

Unë jam një dyqan dhe duan të fillojnë shitjen fjongo shredder. Si mund të ketë filluar?
Dyqan juaj është gati për të marrë rrugën më elegant. Ju lutemi të na kontaktoni direkt për të biseduar më shumë. .

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Shipping & Kthim

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Si mund të merrni në kontakt me ju?
Arritur deri te ne internet këtu ose na Dërgojani [email protected] / [email protected], NË ÇDO KOHË

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Cila është politika juaj e kthimit?
Nëse ju nuk jeni 100% kënaqur me fjongo shredder tuaj, thjesht do ta kthejë. Ne ofrojmë një 15-ditor, garanci para-mbrapa. Kjo vlen për produktet e blera në ribbon-shredder.com vetëm. Produktet e blera në vende të tjera duhet të kthehen në vendin e tyre origjinale të blerjes.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————